فناوری FSR 4 شرکت AMD در سال ۲۰۲۶ به PS5 Pro می‌آید؛ بخش‌های بزرگی از RDNA 5 با همکاری مهندسی سونی طراحی می‌شوند

فناوری FSR 4 شرکت AMD در سال ۲۰۲۶ به PS5 Pro می‌آید؛ بخش‌های بزرگی از RDNA 5 با همکاری مهندسی سونی طراحی می‌شوند

تأیید شده است که سال بعد، نسخه کامل FSR 4 شرکت AMD در دسترس توسعه‌دهندگان قرار می‌گیرد و برای PS5 Pro استفاده می‌شود. این موضوع باتوجه‌به کمک سونی (Sony) در توسعه این فناوری و به‌عنوان بخشی از پروژه Project Amethyst، عجیب نیست.

فناوری FSR 4 به‌عنوان یک ارتقا برای PlayStation Spectral Super Resolution یا به اختصار PSSR کنونی در دسترس قرار خواهد گرفت که هم‌زمان با PS5 Pro در اواخر سال 2024 معرفی شد. در مصاحبه‌ای با رسانه Tom’s Guide، مهندس ارشد سیستم‌های سونی، یعنی مارک سرنی (Mark Cerny) توضیح داد:

الگوریتمی که آ‌ن‌ها توسعه‌ دادند، قابلیت استفاده روی سخت‌افزار نسل کنونی را داشت. بنابراین، این الگوریتم که به‌صورت مشترک توسعه یافته، هم‌اکنون توسط AMD و به‌عنوان بخشی از ّFSR 4 برای PC منتشر شده است و ما در حال پیاده‌سازی آن در PS5 Pro هستیم. این یک نسخه کاهش‌یافته از این الگوریتم نیست. نسخه کامل این الگوریتم توسعه‌یافته افزایش رزولوشن مشترک برای PS5 Pro است.

سرنی دررابطه‌با پروژه در جریان Project Amethyst با AMD اظهار داشت:

این [همکاری] برای توسعه فناوری اختصاصی نیست. واقعاً تلاش برای پیشرفت صنعت است. قظعاً می‌خواهیم این فناوری‌ها را روی کنسول‌هایمان استفاده کنیم، اما این فناوری‌ها برای همه کاربران AMD به‌طور آزاد در دسترس هستند. بخش‌های بزرگی از RDNA 5 یا هر اسمی که AMD در نهایت روی آن بگذارد، حاصل کار مهندسی من روی این پروژه است. باری دیگر می‌گویم که این [فناوری] برای پیشرفت منتشر می‌شود. هیچ محدودیتی در راه استفاده از آن وجود ندارد. AMD با سرعت بالایی رو به جلو حرکت می‌کند و چیزی که من در تلاش برای انجام آن هستم، آمادگی برای نسل بعدی کنسول‌ها است، بنابراین برنامه‌ریزی‌ام در بازه زمانی چندساله تعریف می‌شود.

در همین گزارش آمده که همکاری کنونی سونی و AMD حتی از زمان طراحی PS5 و PS5 Pro نیز نزدیک‌تر شده است.

اخیراً، شرکت AMD از همکاری چندساله با مایکروسافت (Microsoft) خبر داده بود. باوجوداین، به نظر می‌رسد که آن همکاری روی ساخت چند نوع دستگاه ایکس‌باکس متمرکز بوده باشد که شامل دستگاه دستی ASUS ROG Xbox Ally می‌شود. از سوی دیگر، همکاری با سونی، با محوریت پیشرفت‌های افزایش مقیاس با کمک یادگیری ماشینی در دست انجام است.


نظر شما دررابطه‌با این موضوع چیست؟ نظرات خود را با کریتیک‌لنز به اشتراک بگذارید.

به این نوشته امتیاز بدهید