سازنده Halo به Halo Studios تغییر نام داد؛ توسعه بازی‌های آینده با Unreal Engine 5

سازنده Halo به Halo Studios تغییر نام داد؛ توسعه بازی‌های آینده با Unreal Engine 5

در طی رویداد Halo World Championship 2024، طرفداران با اعلامیه‌ای غیرقابل‌پیش‌بینی مواجه شدند که نشان‌دهنده دوران تازه‌ای برای این فرنچایز است. استودیوی 343Industries، توسعه‌دهنده مسئول ساخت بازی‌های Halo که پس از جدایی Bungie آغاز به کار کرد، دیگر با نام Halo Studios شناخته خواهد شد. در کنار این نام تازه، سازندگان اعلام کردند که تمامی پروژه‌های آینده Halo توسط موتور Unreal Engine 5 توسعه خواهند یافت و چند بازی جدید نیز در دست ساخت هستند.

فصل تازه‌ای آغاز می‌شود

رییس استودیو، پیر هینتز (Pierre Hintze) توضیح داد که این حرکت نشان‌دهنده آغاز فصل سومی برای Halo است. او گفت:

اگر واقعاً Halo را تحیل کنید، دو فصل بسیار مجزا وجود داشته‌اند، فصل 1 بانجی. فصل 2، 343 Industries. حالا من فکر می‌کنم ما تماشاچیانی داریم که بیش‌تر می‌خواهند. پس ما نمی‌خواهیم تنها راندمان توسعه را بهبود دهیم، بلکه طرز تهیه‌ای که بازی‌های Halo را می‌سازیم تغییر دهیم. پس امروز یک فصل تازه را آغاز می‌کنیم.

چرا Unreal Engine 5؟

Halo

رفتن از موتور اختصاصی Slipspace Engine به Unreal Engine 5 قدمی مهم با هدف ساده‌سازی توسعه و برآورده‌کردن انتظاران پلیر مدرن است.

هینتز اشاره کرد:

ما اعتقاد داریم که عادت‌های مصرف گیمرها تغییر کرده است؛ انتظاراتی از این‌که به چه سرعت محتوای آن‌ها در دسترس است. در Halo Infinite، ما درحال ساخت مجموعه فناوری‌هایی بودیم که قرار بود ما را همزمان برای آینده و بازی‌ها آماده کند.

مدیر ارشد عملیاتی، الیزابت ون ویک (Elizabeth Van Wyck) اضافه کرد:

طوری که بازی‌های Halo را در گذشته ساختیم لزوماً با طوری که می‌خواهیم بازی‌ها را برای آینده بسازیم کارساز نیست. پس بخشی از گفت‌و‌گوی ما درباره این بود که چگونه به تیم برای تمرکز روی توسعه بازی‌ها دربرابر ساخت ابزار و موتورها کمک کنیم.

کارگردان هنری استودیو، کریس متیوز (Chris Matthews) اشاره کرد که برخی از اجزای موتور Slipspace تقریباً 25 سال دارند. او بیان کرد:

با این‌که 343 به‌طور مداوم درحال توسعه آن بود، جنبه‌هایی از از Unreal وجود دارد که Epic برای مدت طولانی توسعه می‌داده که برای ما در Slipspace در دسترس نیست و وقت و منابع بسیاری را برای تلاش و تکرار آن می‌گرفت.

معرفی Project Foundry

برای تست توانایی‌های Unreal Engine 5 در جهان Halo، تیم سازنده Project Foundry را توسعه داد. درحالی‌که بازی تازه یا یک دموی فنی سنتی نیست، Foundry به‌عنوان یک پروژه تحقیقاتی عمل کرد تا دید چگونه عناوین آینده Halo با موتور تازه به‌نظر می‌رسد.

متیو توضیح داد:

ما چیزهایی ساختیم که بسیار به آن‌ها اعتقاد داریم . محتوایی که ما ساختیم، یا حداقل درصد خوبی از آن می‌تواند به هرجایی از درون بازی‌های‌مان در آینده انتقال پیدا کند.

پروژه مذکور سه زیست‌بوم را به‌نمایش گذاشت:

  • منظره الهام‌گرفته از شمال غربی آرام: شامل آبشارها، کوه‌ها و درختان باشکوه.
  • Coldlands: منطقه‌ای یخ‌زده با زمین مسطح برفی و سطوح یخی بازتاب‌شونده
  • Blightlands: محیطی تازه و بیگانه که توسط سیل انگلی تسخیر شده است.

پایبندماندن به اساس Halo

با وجود این تغییرات مهم، تیم سازنده به حفظ چیزی که طرفداران راجع به Halo دوست دارند، متعهد است. متیوز در این رابطه گفت:

لور است. فیزیک است. بازی به‌عنوان Chief، شما این تانک بزرگ از یک سرباز هستید. طوری است که او حرکت می‌کند، حس می‌کند.

آقای هینتز این احساس را تکرار کرد و بر ملاحضه محتاطانه در حفظ مکانیک‌های هسته‌ای بازی تاکید کرد. او گفت:

ما راجع به تصمیم‌هایی که در آن فضا می‌گیریم بسیار مراقب هستیم؛ کوچک‌ترین جزییات دقت و اصالت سلاح‌ها، اصالت انیمیشن‌ها.

فکرکردن به آینده

درحالی‌‌که اطلاعات مشخصی از بازی‌های آینده در دسترس نیست، اما مشخص است که چندین پروژه درحال توسعه هستند. بازی Halo Infinite با دریافت پشتیبانی از طریق موتور Slipspace ادامه خواهد داد که شامل به‌روز‌رسانی‌های Operation تازه و حالت Forge می‌شود. سال چهارم Halo Championship Series نیز اعلام شده که با Halo Infinite ادامه می‌یابد.

استودیوی Halo روی تعامل بیش‌تر با جامعه پلیرها برای بازخورد متمرکز است. ون ویک گفت:

ما به‌دنبال بازخورد زودتر و زودتر و گسترده‌تر و گسترده‌تر از پلیرهای خود هستیم. در نهایت، تنها این نیست که ما چگونه ارزیابی می‌کنیم، چگونه پلیرهای ما آن را ارزیابی می‌کنند؟

این تغییر نام اعلامیه‌ای بسیار مهم از سوی استودیو به‌شمار می‌رود. زمان مشخص خواهد کرد که چه معنایی برای مجموعه خواهد داشت، اما به‌نظر می‌رسد که توسعه‌دهندگان هیجان‌زده هستند.


نظر شما در رابطه با این موضوع چیست؟ نظرات خود را با کریتیک‌لنز به‌اشتراک بگذارید.

به این نوشته امتیاز بدهید